Webhotellit

Webhotelleihimme sisältyy cPanel, WordPress Toolkit ja virallinen SSL-sertifikaatti!

S
5 Gt SSD-levytila
50 Gt / kk Liikennöinti
5 Kpl Sähköpostilaatikkoja
3 Kpl MariaDB (MySQL)-tietokantoja


10 € Tilaa
M
10 Gt SSD-levytila
100 Gt / kk Liikennöinti
10 Kpl Sähköpostilaatikkoja
5 Kpl MariaDB (MySQL)-tietokantoja


15 € Tilaa
L
20 Gt SSD-levytila
200 Gt / kk Liikennöinti
20 Kpl Sähköpostilaatikkoja
8 Kpl MariaDB (MySQL)-tietokantoja


20 € Tilaa

SSL-suojaus sivustollesi

Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy AutoSSL-toiminto, joka antaa sivustollesi virallisen SSL-sertifikaatin suojattua https-yhteyttä varten ilman lisämaksua.

Imunify 360 turvaa sivustot

Kattava lisäturva automaattisesti kaikille sivustoille haavoittuvuuksia, haittaohjelmia, spammibotteja ja verkkohyökkäyksiä vastaan.

PHP 5.6, 7.4 ja 8.1

Webhotellissamme voit valita sivustollasi käytettävän PHP-version sivustosi teknisten vaatimuksien mukaan.

Webhotellin vaihtaminen käy helposti

Siirrämme staattisen HTML-sivuston, WordPress-, Joomla tai Drupal-sivuston webhotelliimme kiinteällä 25 € veloituksella (ALV 0%). Muut sivustot aikaperusteisesti Linux-asiantuntijatyönä.

WordPress Toolkit

Asenna, päivitä, kloonaa, varmuuskopioi ja suojaa WordPress vain muutamalla klikkauksella. WordPress Toolkitin avulla WordPressin käyttöönotto ja ylläpito on helpompaa kuin koskaan! Lue lisää WordPress Toolkitista.

Edelläkävijä turvallisuudessa ja vakaudessa

Webhotellimme tietoturva ja suorituskyky ovat edistyneen teknologian ansiosta omassa luokassaan tavanomaiseen webhotelliin verrattuna. Jokainen asiakastili palvelimella on täysin eristetty muista asiakkaista, joka parantaa tietoturvaa sekä estää yksittäisen asiakkaan aiheuttaman palvelinresurssien väärinkäytön. Tämän teknologian ansiosta palvelimen tietoturva, suorituskyky ja vakaus on optimaalisella tasolla.


Usein kysytyt kysymykset

Missä palvelimet sijaitsevat?

Huippumodernit palvelintilamme sijaitsee Ulvilassa, alunperin Suomen Puolustusvoimien käyttöön louhitussa kallioluolastossa sekä Helsingissä. Tutustu tarkemmin palvelintiloihimme esittelysivuillamme.

Onko tietoni turvassa?

Palvelimissa on varmennetut levyjärjestelmät ja tunnukset varmuuskopioidaan fyysisesti eri tilassa olevalle palvelimelle päivittäin.

Toimitteko myös verkkotunnusvälittäjänä?

Kyllä, toimimme verkkotunnusvälittäjänä .fi - osoitteille. Lisäksi kauttamme voit rekisteröidä kaikki yleisimmät ja monet hieman eksoottisemmatkin verkkotunnukset!