Sitejet Builder ja Site Quality Monitoring kaikkiin webhotelleihin

31.1.2024

Webhotellimme ovat saaneet kaksi merkittävää uutta työkalua: Sitejet Builder kotisivukoneen ja Site Quality Monitoring laadunvalvonnan, joka tarkkailee sivustosi toimintaa ja ilmoittaa mahdollisista ongelmista.

Sitejet Builder - tee kotisivut helposti!

Sitejet Builder löytyy webhotellin cPanel-hallintapaneelista ja sisältyy kaikkiin webhotelleihimme veloituksetta. Sen avulla responsiiviset, eli kaikilla laitteilla optimaalisesti toimivat nettisivut voi tehdä kuka tahansa, hyödyntäen yli 140 sivupohjaa jotka ovat ammattilaisten suunnittelemia. Sitejet Builderin avulla rakennettuihin sivustoihin hakukoneoptimointi (SEO) tehdään automaattisesti, eli sivustot löytyvät helposti hakukonetuloksista. Lisäksi sisällöntuottamisen helpottamiseksi käytössäsi on sisäänrakennettu tekoäly ja laaja stock-kuvien ja videoiden valikoima, jonka lisäksi Sitejet Builderista löytyy myös verkkokauppatoiminnallisuudet. Sitejet Builder kotisivukone on työkalu jonka avulla näyttävät nettisivut voi tehdä niin aloittelija kuin ammattilainenkin!

Site Quality Monitoring - huolehtii sivustosi toiminnasta!

Site Quality Monitoring on toinen uusi cPanel-hallintapaneelista löytyvä työkalu joka sisältyy kaikkiin webhotelleihimme veloituksetta. Se tarkkailee sivustoasi ja havaitsee ongelmia, kuten rikkinäiset linkit, puuttuvan kuvan tai hitaan latausajan ja lähettää sinulle ilmoituksen havainnoistaan sekä tarjoaa toimintaohjeita ongelmien korjaamiseksi. Site Quality Monitoringin avulla voit helposti seurata sivustosi suorituskykyä, toiminnallisuutta ja huolehtia hyvän hakukonenäkyvyyden säilyttämisestä puuttumalla sen havaitsemiin ongelmiin aikaisessa vaiheessa.

Sitejet Builder ja Site Quality Monitoring tuovat merkittävää lisäarvoa sivuston tekijöille ja ylläpitäjille!