Digiturva365 - tietoturvaa yrityksille huolenpidolla

15.1.2024

tietomurrot, virukset, haittaohjelmat, kalasteluviestit ja kiristyshyökkäykset sekä muut kyberhyökkäykset ovat arkipäivää ja ne muodostavat jopa eksistentiaalisen uhan yrityksille ja organisaatioille. Tietoturvasta huolehtiminen on kriittisen tärkeää, mutta se ei ole helppoa ja kokonaiskuvan hallinta vaatii osaamista jota monilla organisaatioilla ei omasta takaa ole lainkaan tai siinä on puutteita. Kustannuksia on vaikeaa arvioida etukäteen. Mikä avuksi?

Digiturva365 - uusi palvelumme, joka tarjoaa tietoturvaa yrityksille huolenpidolla yksinkertaisella kuukausimaksulla!

Digiturva365:n kehitys alkoi jo syksyllä 2022. Kasvava määrä tukipyyntöjä asiakkailtamme kalasteluviesteihin ja muihin kyberturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin liittyen, yleistyneet ransomware-kiristyshyökkäykset ja muuttunut maailmanpoliittinen turvallisuustilanne aiheutti huolta erityisesti asiakkaidemme ja kaikkien suomalaisten, pienten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden kyvystä ennakoida, torjua ja selviytyä kyberhyökkäyksistä.

Digiturva365 perustuu yksinkertaiseen käyttäjäkohtaiseen kuukausimaksuun, joka sisältää työntekijän tietokoneen ja mobiililaitteen suojauksen parhaimmalla mahdollisella tietoturvalla. Digiturva365 käyttäjillä on aina käytössään ajantasaiset tietoturvaohjelmistot ja voimassaolevat lisenssit ja Digiturva365:n kyberturvallisuusasiantuntijat valmiina tunnistamaan havaitut tietoturvapoikkeamat, käsittelemään ne ja antamaan tukea kyberturvallisuusongelmien ratkaisuun ja niistä selviämiseen. Autamme myös estämään yksittäisten onnistuneiden tietomurtojen leviämisen laajemmin koko yrityksen verkkoon tai Microsoft 365 -ympäristöön. Yrityksen tietoturvan tilasta on saatavilla myös säännöllinen raportointi ja käyttöönotossa huomioidaan aina yrityksesi erityistarpeet ja suojataan kriittiset tiedostot kiristyshyökkäyksiltä.

Kumppanimme tietoturvaohjelmistossa ja kyberturvallisuusosaamisessa on suomalainen WithSecure Oyj ja yhteistyömme ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme kaikkein haastavimmissakin tapauksissa yhdessä WithSecuren huippuasiantuntijoiden kanssa. Lisäpalveluna saatavilla on mm. 24/7 toimiva Co-Monitoring valvontapalvelu.

Digiturva365:n avulla yrityksesi tietoturvasta huolehtiminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja yksinkertaista! Digiturva365 alkaen 19 € per kk / käyttäjä + ALV 24%. Tutustu palveluun ja lue lisää palvelukonseptista osoitteessa www.digiturva365.fi.